Naručivanje i dostava

Naručivanje

Proizvode možete poručiti na sledeće načine:

* telefonom na broj: 0677353000.

* putem Interneta, na web stranici www.srebrnara.rs

* putem društvenih mreža, na istoimenim stranicama.

Nakon potvrde, vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 1(jedan) radni dan.

 

Srebrnara.rs može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

 

 

Dostava

 

Dostava se vrši isključivo za adrese na teritoriji Republike Srbije.

 

Ukoliko na stranici sa željenim proizvodom nije drugačije upisano, dostava se naplaćuje po vazećim cenovnicima I to:

 

Post Express - 200rsd bez otkupa(u slučaju kad se plaćanje proizvoda izvrši pre samog slanja)

 

Post Express – 280rsd ( kada se plaćanje vrši pouzećem odnosno plaćanjem kuriru)

 

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

 

Daily Express – 300rsd bez otkupa (u slučaju kad se plaćanje proizvoda izvrši pre samog slanja)

 

Daily Express – 385rsd ( kada se plaćanje vrši pouzećem odnosno plaćanjem kuriru)

 

https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik

 

Vreme isporuke zavisi od adrese navedene u porudžbenici, za adrese u gotovo svim gradovima na teritoriji Republike Srbije vreme isporuke je 1 ( jedan ) radni dan. Za adresu u manjim mestima vreme isporuke može biti od 1 ( jednog) do 3 ( tri ) radna dana, osim, ako, iz određenog razloga ili zbog više sile, gore pomenuto poželjno vreme isporuke ne može biti ispoštovano.

 

Ukoliko primalac nije na adresi, kod pokušaja isporuke, ne javlja se na telefon koji je ostavio prilikom prijavljivanja na sistem, srebrnara.rs zadržava pravo da potražuje troškove povraćaja od naručioca.

 

Vaša obaveza je da pošiljku po prijemu proverite i odmah po prijemu, a najkasnije u roku od 24h prijavite nepravilnosti na broj 0677353000 ili e-mail office@srebrnara.rs

 

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo vas da nas pozovete telefonom na broj 0677353000. U najkraćem mogućem roku obavestićemo vas o daljem postupanju.

 

Ukoliko želite da se slanje proizvoda obavi na drugačiji način od onoga koji predviđa Srebrnara.rs , isti može biti prihvaćen, međutim u obavezi ste platiti sve povezane troškove.

 

Vlasništvo nad proizvodima i svi obuhvaćeni rizici prenose se na vas u trenutku kada ih primite.

 

Pregledano